Rostskyddsmålning / Pulverlackering

Våtlackering Pulverlackering


VISA MENY

 Vi är diplomerade rostskyddsmålare med stora kunskaper & erfarenhet vad det gäller rostskyddsmålning & ytbehandling. 

Alla våra maskiner och utrustningar för verkstad och mobila arbeten uppfyller alla lagar och förordningar samt miljökrav.

SSBS AB har haft som målsättning att kunna leverera allt inom blästring och pulverlackering, Vi har i dag med våra samarbetspartner Isaxons pulverlackering lyckats med det.

    Malade Balkar  Gullackat Pulverlack Hoj

Vi har olika kontrollfunktioner för att garantera kvaliteten så att det uppfyller ställda normer och förväntningar med hjälp av färgskiktsmätare, rapport för grundkontroll, daggpunktsmätare m.m.  Arbetet sker enligt rostskyddssystem 2007/ISO 12944-5. C1-C5-M 

Pulverlackerare Pulverlackerare 1 Pulverlack Hjul

Vi samarbetar i dag med ISAXON´S Pulverlackering AB.

Blästring innan pulverlackering förlänger livslängden och hållbarheten.  

Varför pulverlackering
Pulverlackering sker med hjälp av elektrisk laddning av färgpulverparticklarna vilket gör att lackeraren aldrig behöver oroa sig för rinningar. Eftersom den elektriska kraften är lika stor på lackeringsobjektets hela yta så fördelar sig pulverfärgspartiklarna jämnt och exakt över hela lackeringsobjektet. En rätt pulverlackerad produkt har inga rinningar samt har dammfria ytor. Kraven på en miljöanpassad industrilackering ökar alltmer och pulverlacker är fria från lösningsmedel vilket eliminerar utsläppen.

Endast pulverlackering kontakta ISAXON´S Pulverlackering AB.

SSBS AB din partner inom Blästring & Ytbehandling. Vi hjälper företag och privatpersoner med helhetslösningar.