SSBS AB

Ring oss 08 7477940


VISA MENY

Besöksadress

StorStockholmsBlästringServiceAB
Snickarvägen 5D
132 38 Saltsjö-Boo

Google maps

Tel kontor: 08 7477940 

E-post: info@blastring.se

Sonny Hyltenfeldt Mobil: 070 796 12 82

 Sonny Hyltenfeldt   

 Johnny Johansson Mobil: 070 770 51 69

Johnny Johansson

SSBS AB ägs och drivs av Johnny Johansson och Sonny Hyltenfeldt som etablerade företaget 1998 i Kummelbergets industriområde. Med samarbetspartners och en modern maskinpark kan vi snabbt mobilisera med rätt utrustningsnivå för så väl stora som små objekt. Så som mobil blästring/entreprenad, våtblästring, verkstadsblästring, rostskyddsmålning, pulverlackering. Vi har även uthyrning av maskiner samt försäljning av blästermedel och rostskyddsfärger.r personal har självklart ID06 och våra målare diplom m.m.

Logga

Vi sammarbetar med Isaxons Pulverlackering 

Logga Isaxons (1)

Vi och våra samarbetspartners kan tillsammans leverera en helhetslösning till företag och privatpersoner. På detta sätt kan vi även leverera med hög och jämn kvalitet. Vi har även lyckats med att minska utsläpp när vi kan leverera till många kunder samtidigt. 

Miljo Rund

 Miljö

Alla våra maskiner och utrustningar för verkstad och mobila arbeten uppfyller alla lagar och förordningar. Vi arbetar dagligen med att försöka hjälpa till att förbättra miljön, både miljön som helhet och vår arbetsmiljö. När vi gör våra kalkyler och offerter tar vi alltid stor hänsyn till miljö och arbetsmiljö. Detta för att kunna räkna fram en kalkyl/offert som grundar sig på att vi med rätt maskiner och rätt medel både kan bespara miljön effekterna av arbetet och även skapa en bra arbetsmiljö för oss själva. Detta gagnar både oss och andra entreprenörer.

Läs mer om hur vi kan hjälpa er med objekt som behöver blästras och ytbehandlas under de olika menyalternativen.